AHAVA

 

AHAVA er et internasjonalt anerkjent hudpleiemerke utviklet av laberatorier ved Dødehavet. Hver serie i samlingen er basert på de naturlige helsemessige mineraler fra dette havet. AHAVA er 100% dyrevennlige - ingen dyreforsøk, animalske ingredienser eller animalske biprodukter og inneholder ikke petrolatum, harde syntetiske ingredienser og ingen GMO.

DØDEHAVET er jordens dyrebare brønn av vitalitet og inneholder en overflod av naturens fornyende krefter, utelukkende hentet fra dette mystiske, livgivende vannet full av mineraler og liv. Dødehavet er et skattekammer av naturlige ingredienser og er kjent for sine helbredende krefter.

Regionen har vært en kilde til fascinasjon gjennom årtusener, helt tilbake til Cleopatras tid, som gjorde denne fengslende oasen sitt eget personlige kursted. Vannet i Dødehavet inneholder den høyeste konsentrasjonen av mineraler i verden - forbløffende 32%. Selve regionen er innhyllet i mystikk og kontraster - og reflekterer slett ikke navnet Dødehavet. Som det laveste punktet på jorden - 410 meter under havet - produserer havet det høyeste nivået av mineralbaserte hudpleieprodukter - kjent for å stanse hudens foreldringsprosess og gjenopprette hudens fuktbalansen.

Dead Sea Laboratories, Inc.drives av en dyp lidenskap for å oppdage hemmelighetene til de revitaliserende effektene av mineraler på huden. Med sin dedikasjon for vitenskap har de utviklet en solid kompetanse og kunnskap, som kulminerer i utviklingen av et internasjonalt nettverk for akademisk forskning om emnet. Men en filosofi om å beskytte den innfødte skjønnheten og ressursene i regionen og en lidenskap og omsorg for Dødehavet, arbeider de flittig og forsiktig langs denne hypnotiske kysten.

Innsamlingen av  mineralmudder og ørkenplanter, som vokser i den rene luften i denne magiske regionen, blir utført ansvarlig - og det tas bare det som er strengt nødvendig, slik at naturen enkelt kan fylle seg selv. Produksjonsprosessene er ikke-forurensende og miljøvennlige. Ingen dyr er involvert i testfaser, og alle våre produkter er innkapslet i resirkulerbare rør, flasker og krukker.

MINERALER

5% av menneskekroppen er sammensatt av mineraler, og mineraler som magnesium, kalsium, kalium og natrium som tiltrekker og beholder vann,  anses å være naturlige fuktighetsgivende faktorer (NMF). I utførelsen av deres komplekse funksjoner, kommuniserer hudceller med hverandre. Mineraler er avgjørende for å lette denne utvekslingen og bidra til å overføre celle-til-celle signaler, noe som stimulerer cellen til å regenerere og nære det øverste laget av huden med økt vannkapasitet.

Hvis du er eldre, er de naturlige fuktighetsgivende faktorene (NMF) i din kropp utarmet og hudens evne til å holde på fuktighet og bekjempe de skadelige effekte på en daglig basis, er redusert. Byforurensning og den pågående eksponeringen for elementene og den raske livsstilen vi lever, gjør sitt med huden. En balansert blanding av mineralbaserte forbindelser, formulert på grunnlag av vitenskapelig forskning, kan etterfylle og revitalisere huden, gjenopprette dens naturlige smidighet og fuktighetsnivå.

Det er her Ahavas banebrytende Mineral Skin Osmoter ™ kommer inn i bildet. Med Mineral Skin Osmoter ™ blandet fra Dødehavet, leverer AHAVA den naturlige renheten og nærende kraften til Dødehavet, med hudpleieprodukter som skjemmer bort, energiiserer og fornyer huden din med en naturlig, uanstrengt glød. Den inneholder nøyaktige, vitenskapelig balansert nivåer av magnesium, kalsium og kaliumelementer slik at huden din kan optimalisere cellefunksjonene. Ved å utnytte prinsippene for den naturlige vannfordelingsprosessen som foregår mellom hudceller, kjent som osmose, reduserer den klinisk beviste osmotoren rynkedybden, øker fuktigheten og gjenoppretter naturlig hudbalanse for jevnere, glattere og ungdommelig hud, som blir levende med energi og vitalitet.